9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНационални отбориПавлин Иванов: В нас има едно огорчение, което ще тежи доста

Павлин Иванов: В нас има едно огорчение, което ще тежи доста

Не сме подценили съперника, няма как да го направим пред такава публика, каза още националът

“Животът е един кръговрат. Ние се класирахме по същия начин за последното европейско първенство, както сега Португалия го направи за тези квалификации. Дойдоха момчетата и играха здраво. Явно са по-добри от нас в момента. Не сме ги подценили, няма как да го направим пред такава публика, която ни вдигна доста във важните моменти. Поздравявам португалците. Страхотно е, че играхме пред тези хора, те се радваха, но в нас има едно огорчение, което ще тежи доста“, сподели Павлин Иванов след двубоя с Португалия в Ботевград. 

“В крайна сметка позитивното е, че успяхме да напълним залата и доста деца са с усмивка. Доста от хората, които дойдоха, бяха тук заради Александър Везенков. Надявам се да сме ги запалили да играят баскетбол. Много е важно да се използва той с цел да се запалят младите. Той е най-добрият играч в Европа в момента. Със сигурност ни даде много и съжалявам, че не успяхме да зарадваме всички”, добави гардът, който реализира 18 точки.

България победи Португалия, но не успя да стигне до следващия етап на квалификациите за Евробаскет 2025 (видео)

ПрезGoogle
ИзточникNova Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани