18.5 C
София
сряда, май 1, 2024
НачалоБългарияПавлин Иванов: Важен е опитът

Павлин Иванов: Важен е опитът

Искам да четем по-добре ситуациите, сподели гардът на Балкан

Надявам се така да продължаваме. Подготвяли сме се цяла седмица и се надявам да сме подготвени много добре. Със сигурност имаме грешки, които трябва да оправяме в нападение и в защита, така че още утре най-вероятно ще ги оправим и тях. Важно е накрая как свършва мачът. Можем да започнем и още по-слабо, но ако накрая печелим няма значение. Хубаво е да го правим от началото, за да се опитаме да ни бъде по-лесно. Въпреки че победихме, мачът не беше лесен до последната минута. Важно е кой е по-търпелив в нападение и в защита. Кой играе по-умно, но общо-взето важен е опитът„, сподели гардът на Балкан Павлин Иванов след победата над Черноморец с 87:74 в мач №1 от финалите в НБЛ. 

Искам да четем по-добре ситуациите, в защита да сме още по-агресивни,  организация в нападение и в защита и борби, това трябва да е основното. Всеки следващ мач тежи повече и повече. Да, ние победихме в тази среща, резултатът 1-0 за нас, но важното е да отидем в Бургас с 2-0 и там да се опитаме да затворим серията. Това е много далеч и имаме доста работа да свършим преди това. Ще се концентрираме изцяло върху следващия мач и ако можем да отидем с 2-0 – супер, ако не, нищо фатално не е станало и серията започва отначало. Аз много се зарадвах, че залата беше доста шумна. Надявам се другия мач да е още по-шумно„, допълни гардът на „зелените“, който се отчете с 21 точки в срещата, допълнени от 8 асистенции. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани