16.8 C
София
сряда, май 8, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Няма много неща, от които да съм доволен, изключение правят...

Васил Евтимов: Няма много неща, от които да съм доволен, изключение правят първите 8 минути

Надявам се в понеделник да са си взели поука, добави наставникът на Черноморец

Няма много неща, от които да съм доволен, изключение правят първите 8 минути на мача. Това беше отбор, който бе дошъл да играе финал. Оттам нататък не беше така. Имаме само 12 асистенции. Борбата я загубихме, точките на втори шанс също. Нищо не е станало. Хубавото е, че след два дни имаме мач пак в Ботевград. Защо да не спечелим в понеделник?! Серията ще бъде дълга и тепърва започва. Искам да изглеждаме по различен начин, защото като цяло не съм доволен. Така не става, когато се играе финал, трябва да играеш отборно. Този път беше нещо като предсезонен мач“, коментира наставникът на Черноморец Васил Евтимов след загубата от Балкан със 74:87 в първия двубой от финалната серия в НБЛ. 

Без Мунис Туту и неговата организация няма как да спечелим мач. Той има стрелба 1/12 и 7 грешки. Макол Моайен го няма в целите плейофи, той има 2 борби за 20 минути. Това са двама от чужденците, които започват в стартовата петица„, добави наставникът на бургазлии. 

„Другите могат да се сърдят на Джордан Тъкър, че стреля, но все пак някой трябва да го прави. Освен това, трябваше да вземе стрелби, в които времето за атака изтичаше. Не движим топката, а тя трябва да се движи – това е. Това се променя точно за един час. Сега, ако започнем да играем отново, ще видите различен Черноморец. Даже не съм ядосан в момента, защото знаех, че точно това ще се случи. Исках те да го разберат. Това е съвсем нормално. Надявам се в понеделник да са си взели поука. Ако ги е задоволило стигането до финал, да играем още два мача и да се прибираме“, завърши Васил Евтимов. 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани