Джордан Тъкър: Трябва да покажем, че искаме да спечелим титлата

Всичко ще се реши от това кой играе най-здраво, допълни баскетболистът на Черноморец

572

„Започнахме двубоя доста горещо. След това те отидоха на почивката с идеята да ме спрат и им се получи. Имам проблеми с този отбор цяла година, мисля че това е най-добрият отбор, срещу който сме играли през сезона. Много уважение за тях, трябва да гледам мача отново и да видя какво можех да направя по-добре. Не изглеждаше, че някой има ритъм и затова реших да се опитам да донеса победата на момчетата. Не е егоизъм, просто поех контрола над нещата, но понякога моята агресия води до това„, бе мнението на баскетболиста на Черноморец Джордан Тъкър след загубата от Балкан със 74:87 в първия мач от серията за златото в мъжкия шампионат. 

Тези момчета играят в своята зала, те вкараха стрелбите си, а ние не. Не успяхме, както виждате от статистиката, те имат доста играчи, които отбелязаха. Двама или трима имаха много добър мач и просто трябва да играем по-концентрирано в следващия. Трябва да покажем, че искаме да спечелим титлата, а не просто че сме щастливи да сме на финала. Мисля, че накрая ще се покаже кой играе най-силно. Виждаме се в шампионата по 3-4 пъти с тези отбори и всеки може да ни прочете добре, всичко ще се реши от това кой играе най-здраво и кой печели равностойните битки за топката. Според мен, аз съм в добра форма, това е първият мач и ще гледаме видео от него, за да поправим грешките си“, каза още крилото, който остави на сметката на „акулите“ 29 точки. 

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияПавлин Иванов: Важен е опитът
Следваща статияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Мануел Суарес
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."