5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияПавел Маринов: Прекалено много е да ни вкарат 106 точки

Павел Маринов: Прекалено много е да ни вкарат 106 точки

Можеше да играем по-бавно, с по-дълги нападения, каза още капитанът на Берое

Може би не ни достигна координация в защита. Със сигурност на пик енд рол не успяхме да спрем големите им играчи. Изглеждаше сякаш всичко се получава много лесно при тях. Просто отборната ни защита се пропука в тази фаза на играта. Прекалено много е да ни вкарат 106 точки. Очевидно пазим сили за някъде, не виждам и аз за къде“, бе мнението на капитана на Берое Павел Маринов за срещата в Ботевград.

„Ротацията ни е къса, но това не е оправдание. Можеше да играем по-бавно, с по-дълги нападения, малко по-умно, най-малкото да накъсаме играта. Не го направихме и резултатът е налице. Със сигурност липсата на двама играчи – Станислав Ваклинов и Ники Стоянов ни се отразява на отборната игра, но това не е оправдание. И те имат проблем със състава. Мачът беше равен. Ако бяхме по-сериозни в защита, даже аз смятам, че и на полувремето трябваше да водим. Ще гледаме видео и ще разберем каква е причината за този резултат“, каза още крилото, след като приключи двубоя с 15 точки, 5 борби и 4 асистенции за 32 минути.

Балкан с първи успех над Берое през сезона в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани