13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоЕвропаСерхио Родригес се прицели в постижение на Шарас

Серхио Родригес се прицели в постижение на Шарас

Испанецът ще се бори за трети трофей в Евролигата с трети различен отбор

Баскетболистът на Армани Милано Серхио Родригес ще преследва постижение на легендата и треньор на Барселона Шарунас Ясикевичус. Испанецът ще опита да спечели трети трофей в Евролигата с три различни отбора след златото с Реал Мадрид през 2015 г. и с ЦСКА Москва през 2019 г.

Чудесно е да имам възможността да съм тук и да представям Армани Милано, да имам шанса да се състезавам за трети трофей с трети различен отбор. Мислех да поискам съвет от Шарас, но вероятно ще ми даде грешна информация. Той беше играч, когото гледах, докато израствам и когато проверявате всички постижения, които имаше, триумфа с три различни отбора бе едно от тях, което наистина държах в съзнанието ми като много трудно нещо за постигане. Така, че ще видим и ние сме тук за това„, казва Серхио Родригес.

34-годишният гард се присъедини към Армани Милано преди две години. През 2020/2021 Серхио Родригес записва средно по 9.6 точки, 2 борби и 4.5 асистенции в общо 35 мача на италианците в Евролигата.

Утре (28 май) от 22.00 ч. Серхио Родригес и Армани Милано ще излязат срещу Барселона във втория полуфинал от финалите в Кьолн.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани