19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАОще едно наказание грози Джа Морант

Още едно наказание грози Джа Морант

Гардът отново е разследван от НБА, заради видео в социалните мрежи, в което е видян с оръжие

Баскетболистът на Мемфис в НБА Джа Морант коментира поредното видео, което се появи с него в социалните мрежи. В клипа гардът на Гризлис е видян с оръжие в ръка за втори път в рамките на няколко месеца. 

„Знам, че разочаровах много хора, които ме подкрепяха. Намирам се на дълъг път и разбирам, че имам още много работа за вършене. Думите ми може да не значат много сега, но поемам пълна отговорност за действията си. Възнамерявам да продължа да работя върху себе си“, казва Джа Морант в изявлението си.

Според американските медии, участникът в 2 издания на Мача на звездите отвъд океана може да бъде наказан с отстраняване за 25 мача от НБА.

През 2022/2023 Джа Морант бе извън игра в 8 срещи на Гризлис, заради поведение, оронващо престижа на лигата. Тази санкция бе наложена, тъй като от лигата го разследваха, след като в социалните мрежи се появи видео, на което той публично показва пистолет.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани