14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАОще един трипъл-дабъл на Янис, Милуоки отказа Кливланд (видео)

Още един трипъл-дабъл на Янис, Милуоки отказа Кливланд (видео)

Победа №31 за Бъкс в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки спечели за трети пореден и общо 31-ви път в НБА този сезон. Пред своята публика Бъкс се справиха с Кливланд със 126:116, прекъсвайки серията на съперника от осем победи в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо бе много полезен и оформи третия си трипъл-дабъл за Милуоки в последните си четири мача и общо седми през сезона в НБА. На сметката на своя тим гръцкият национал остави 35 точки, рекордните за себе си през 2023/2024 18 борби и 10 асистенции.

От неговите съотборници Деймиън Лилард се отчете с 28 точки. Крис Мидълтън финишира с 24 точки, 5 борби и 5 асистенции.

Донован Мичъл бе най-резултатен за Кливланд с 23 точки, 7 борби и 8 асистенции. Джарет Алън бе близо до трипъл-дабъл – 21, 12 борби и 5 асистенции. Макс Струс и Джордж Нианг останаха с по 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Кавалиърс допуснаха изоставане от 21 точки в третата четвърт на двубоя, като 9 минути преди края резултатът бе 87:103. Гостите обаче не се отказаха и намалиха пасива си до 6 точки 3.44 мин. преди края. Янис Адетокунбо със забивка обаче даде импулс на Бъкс за серия от 6-1, която донесе спокойствие на тима му.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Двата състава ще се срещнат отново в Милуоки на 27 януари.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – КЛИВЛАНД 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани