11.8 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАБез Везенков Сакраменто се препъна срещу Шарлът (видео)

Без Везенков Сакраменто се препъна срещу Шарлът (видео)

Крилото остана на пейката при загубата на своя тим

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков не се появи в игра в срещата между Сакраменто и Шарлът в НБА. Крилото остана на пейката при загубата на своя тим от Хорнетс със 104:111 в двубой, който се изигра в „Голдън 1 сентър“.

НАЙ-ДОБРИ: ДиАрън Фокс вкара 30 точки за Сакраменто, които допълни с 5 борби и 6 асистенции. Домантас Сабонис оформи дабъл-дабъл – 23 и 19 борби. Крис Дуарте се отчете с 12 точки и 7 борби.

Тери Розиър бе най-резултатен за Шарлът с 34 точки и 6 асистенции. Майлс Бриджис се разписа с 27 и 5 борби. Пи Джей Уошингтън се включи от пейката със 17 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите бяха по-точни в стрелбата от игра – 51.2% срещу 43.5% за Кингс. Освен това, Шарлът допусна по-малко технически грешки – 14 срещу 20 за селекцията на Майк Браун.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин от 5.00 ч. българско време Сакраменто на Александър Везенков ще излезе срещу Орландо отново у дома.

СТАТИСТИКА ОТ САКРАМЕНТО – ШАРЛЪТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани