13.5 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоЕвропаОлимпиакос издържа на финалния щурм на Монако (видео)

Олимпиакос издържа на финалния щурм на Монако (видео)

4 поред за гръцкия гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Олимпиакос постигна четвърта поредна победа в Евролигата. На свой терен селекцията на Йоргос Барцокас отказа Монако със 75:73 в двубой от 19 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: „Червено-белите“ са с баланс от 11-8 и са четвърти в класирането на турнира, докато отборът от Княжеството има 10 успеха и 9 поражения на 10-тата позиция.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

НАЙ-ДОБРИ: Айзея Кенън даде тон на Олимпиакос с 16 точки. Алек Питърс добави 14. Шакил МакКисик вкара 13.

Мам Жайте бе най-добър за Монако с 14 точки. Майк Джеймс остана с 10 и 7 асистенции.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КЛЮЧЪТ: 22 секунди преди края Шакил МакКисик изведе Олимпиакос напред със 72:69, но нищо не бе свършило. Ели Окобо намали до 70:72, но два успешни наказателни удара на Айзея Кенън свършиха работа на домакините за 74:70. Майк Джеймс даде нов шанс на Монако след тройка за 73:74, но след това Алек Питърс застана на фаул линия, като бе точен само веднъж за крайното 75:73 в полза на гранда от Пирея.

Снимка: Еuroleaguebasketball.net

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 януари Олимпиакос ще бъде гост на Барселона, докато ден по-рано Монако ще бъде домакин на Баскония на Коди Милър-Макинтайър.

СТАТИСТИКА ОТ ОЛИМПИАКОС – МОНАКО 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани