5.2 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаЦървена Звезда зарадва "червената" част от Белград (видео)

Цървена Звезда зарадва „червената“ част от Белград (видео)

Отборът на Янис Сфайропулос победи Партизан

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Цървена Звезда спечели сръбското дерби на 19 кръг в Евролигата. Пред препълнените трибуни в „Щарк Арена“, в Белград, „звездашите“ подчиниха Партизан с 88:72, с което достигнаха до втора поредна победа в турнира на богатите тази седмица.

И ОЩЕ: Цървена Звезда е с баланс от 8-11 на 13-та позиция в класирането на надпреварата, докато „черно-белите“ имат актив от 10 успеха и 9 поражения на 11-то място.

НАЙ-ДОБРИ: Неманя Недович се отчете с 16 точки за Цървена Звезда. С по 14 приключиха Рокас Гиедрайтис и Фреди Гилеспи, като първият овладя и 7 борби. Милош Теодосич добави 13 точки и 7 асистенции.

Кевин Пънтър бе най-резултатен за Партизан със 17 точки. Пи Джей Дозиър се разписа с 12. С по 11 точки останаха Франк Камински и Джеймс Нънали. 

КЛЮЧЪТ: Цървена Звезда наложи своя ритъм още в началото и дръпна с 23 точки в началото на третата четвърт за 52:29. Въпреки опитите на Партизан да се доближи, Адам Ханга подпали „Щарк Арена“ с тройка за 68:48. Домакините запазиха хладнокръвие, дори и след като Кевин Пънтър и Франк Камински сведоха пасива на Партизан до 9 точки. Ключови стрелби на Рокас Гиедрайтис и Милош Теодосич подпечатаха успеха на отбора на Янис Сфайропулос, дошъл с крайното 88:72.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 януари Цървена Звезда ще гостува на АСВЕЛ, докато същия ден Партизан ще играе срещу Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани