6.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАНов трипъл-дабъл за Никола Йокич в НБА (видео)

Нов трипъл-дабъл за Никола Йокич в НБА (видео)

Денвър се справи с Кливланд за победа №42 в лигата през сезона

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър ликува за четвърти пореден път в НБА. Лидерът в Западната конференция се справи с Кливланд със 115:109 като гост, достигайки до общо 42-рата си победа в най-силното първенство в света през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Майкъл Портър Джуниър бе най-добър за Денвър с 25 точки и 6 борби. Никола Йокич бе много полезен и оформи своя 22-ри трипъл-дабъл в лигата през 2022/2023 – 24, 18 борби и 13 асистенции. Кентавиъс Колдуел-Поуп вкара 17 точки.

Евън Мобли се отчете с 31 точки и 9 борби за Кливланд. По 22 добавиха Донован Мичъл и Дариъс Гарланд, като последният направи и 5 асистенции. Джарет Алън също стигна до двойните показатели – 14 точки и 13 борби.

КЛЮЧЪТ: 2.15 мин. преди сирената гостите направиха серия от 13-4, дело на Майкъл Портър Джуниър и Никола Йокич, за да излязат напред със 114:109. В следващите си три атаки Кавалиърс пропуснаха да отбележат, което позволи на Нъгетс да си гарантират победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 февруари Денвър ще има за съперник Мемфис, докато ден по-рано Кливланд ще спори с Атланта.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИВЛАНД – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани