10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАЛейкърс биха Голдън Стейт, но останаха без гард (видео)

Лейкърс биха Голдън Стейт, но останаха без гард (видео)

Ди`Анджело Ръсел не завърши двубоя заради контузия в глезена

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс достигнаха до третата си победа в последните седем мача в НБА. Пред своята публика „езерняците“ се наложиха над шампиона Голдън Стейт със 124:111, регистрирайки 28-мия си успех в лигата през 2022/2023.

И ОЩЕ: Баскетболистът на Лейкърс Ди`Анджело Ръсел се задържа на терена едва 9 минути преди да напусне игра през първото полувреме. Гардът нарани десния си глезен, след като стъпи на крака на Донте ДиВинченцо. Първоначалните тестове не са показали фрактура, но предстои той да премине обстоен преглед, за да стане ясно точното му състояние.

НАЙ-ДОБРИ: Малик Бийзли завърши с 25 точки за Лейкърс, от които 7 тройки. Остин Рийвс се включи от пейката със 17. Руи Хачимура вкара 14 точки. Леброн Джеймс и Денис Шрьодер се разписаха с по 13, като първият допълни сметката си още с 9 борби и 8 асистенции.

Клей Томпсън бе най-резултатен за Голдън Стейт с 22 точки. Тай Джером го последва с 20. Джордан Пул остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите намалиха пасива си до 1 точка в началото на третия период, но Лейкърс реагираха със серия от 21-7. Все пак отборът на Стив Кър се вдигна отново и сведе изоставането си до 8 точки, но домакините решиха всичко с 20 безответни точки.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ГОЛДЪН СТЕЙТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани