10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Отново благодаря на публиката в Плевен

Николай Стоянов: Отново благодаря на публиката в Плевен

Радвам се за победата, без значение каква е моята статистика, важното е, че успяхме да изравним серията, казва още баскетболистът на Спартак

„Да кажа, че сме изглеждали по-агресивни в защита на базата на фауловете. Също така изиграхме доста умно мача от гледна точка на защита и нападение, на базата на това, което искахме, на това, което тренирахме в почивния ден и треньорът изисква от нас като неща, които да променим срещу тях за тази среща. Играхме умно и може би заради това успяхме да изконтролираме нещата, след като направихме разлика в третата четвърт. Радвам се за победата, без значение каква е моята статистика. Важното е, че успяхме да изравним серията. Както казах и преди серията с Рилски и плейофите изобщо, третото място и медал, ако успеем да стигнем до него, ще е най-голямото нещо, както и място в европейските клубни турнири догодина. Ако това се случи, ще постигнем целите си, почти максимума„, сподели баскетболистът на Спартак Николай Стоянов след успеха над Левски с 83:73. 

„И от двете страни са застанали наистина добри състезатели. Няма човек при тях, както и при нас, който да не иска победата. Може би и по тази причина се появява едно напрежение. Видяхте и пълната зала. Отново благодаря на публиката в Плевен. Радвам се, че успяхме да вземем тази последна среща и да зарадваме феновете с една хубава победа в нашата зала. В плейофите тя е пълна всеки път„, добави крилото, който се отчете с 26 точки и 9 борби за победата на плевенчани. 

Спартак надигра Левски за 1-1 в серията за бронза

Както говорихме преди за паузите около коронавируса, може би това ни даде опит в ситуацията, която се получи и сега с тази пауза. В тези дни, които ни се събраха между последния мач от серията с Рилски и преди първия с Левски, ни дадоха възможност да се съберем и да положим усилия, като за последно както се казва, за да покажем някакво лице. Смятам, че и в двете срещи досега с Левски се справихме много добре. Дано и в третия мач да е така. Надявам се да изглеждаме по същия начин, както изглеждахме днес„, каза още Николай Стоянов.

Не виждам човек, който да не иска да влезе в зала, в която няма празно място, и където скандират неговото име. Аз съм много радостен тук. Какво ще случи през лятото не мога да кажа, има вода да изтече. Надявам се да мине третия мач успешно за нас и тогава ще видим какво ще се случи„, допълва варненецът.

„По същия начин трябва да излезем в сряда. В първия мач имаше само две разлики – стрелбата на Левски от далечно разстояние, днес успяхме да ги лимитираме, както и може би в защита, това което променихме и което допринесе за този успех„, завърши Николай Стоянов.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани