17.9 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияНиколай Стоянов: Имаме игрова криза, която може да се преодолее само с...

Николай Стоянов: Имаме игрова криза, която може да се преодолее само с тренировки

Изгубихме позициите, които имахме след добрата серия в началото, сподели баскетболистът на Спартак

„Има неща, които явно трябва да променим в играта си. Най-вероятно всичко ще се получи с работа, както винаги. Такава криза претърпяхме в началото на миналия сезон, но тогава успяхме да се преборим и да излезем от нея. Трябва да покажем същата енергия и характер в залата, за да успеем да се измъкнем. Тежко е след загуби от директни съперници. Изгубихме позициите, които имахме след добрата серия в началото. Това, което допускаме като слабости в играта си в защита и в нападение, може да се подобри само с работа на тренировка„, сподели баскетболистът на Спартак Николай Стоянов след поражението от Левски с 69:82 в мач от НБЛ.

Смятам, че сме достатъчно хора, за да компесираме липсата на тези, които отсъстват. Да, всички знаем какви играчи са Станимир Маринов и Божидар Аврамов. Празнината от тяхната липса трудно може да бъде запълнена, но смятам, че с енергия и емоция това може да е случи. Мисля, че имаме игрова криза, която може да се преодолее само с тренировки. Те успяха да лимитират силните ни страни, включително и стрелбата ни тройката, и затова имаха успех. Оттук нататък трябва да се подобряваме“, каза още крилото, който се разписа с 20 точки в София.

„Надявам се срещу Берое да излезем като едно и да стигнем до победата още в първата среща след Нова година„, допълни Николай Стоянов.

Левски се пребори със Спартак Плевен

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани