9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАИ Кливланд не успя да спре Бруклин (видео)

И Кливланд не успя да спре Бруклин (видео)

9 поред за "мрежите" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Нетс удължиха най-дългата си серия от победи в НБА след преместването си в Бруклин до 9 поред. „Мрежите“ надделяха над Кливланд със 125:117 като гости, с което достигнаха до общо 22-ри триумф в лигата през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант и Кайри Ървинг се отчетоха с по 32 точки и 5 асистенции за Бруклин, като първият грабна и 9 борби. Ти Джей Уорън добави 23 и 8 борби. С по 10 точки се разписаха Ройс О`Нийл, Ник Клакстън и Юта Уатанабе.

Дариъс Гарланд бе над всички за Кливланд с 46 точки и 8 асистенции, след като бе 13/15 от линията за изпълнение на наказателни удари. Донован Мичъл вкара 15 плюс 5 асистенции. Еван Моубли остана с 12 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Кавс изоставаха с 12 точки в началото на четвъртия период, но Кайри Ървинг наниза 8 поредни точки, за да изведе Бруклин до най-голямата му преднина в срещата за 102:83. Дариъс Гарланд даде нова надежда на домакините, след като ги доближи на 117:121. В следващата атака на „кавалерите“ изстрелът на гарда бе блокиран от Ник Клакстън и „мрежите“ оцеляха.

 

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Бруклин ще гостува на Атланта, докато на 30 декември Кливланд ще има мач срещу Индиана.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИВЛАНД – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани