15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоБългарияИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Георги Боянов

ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Георги Боянов

Раздадохме се на макс, бе мнението на крилото на Черноморец

Георги Боянов бе сред виновниците за успеха на Черноморец над ЦСКА със 100:84 в мач от НБЛ. Капитанът на бургазлии оформи дабъл-дабъл в срещата – 23 точки и 10 борби, като заслужи званието Играч на вечерта на BBALL.BG.

Георги Боянов достигна до КПД 36 в двубоя, след като допълни сметката си с 4 борби, 3 откраднати топки и 2 чадъра за 35 минути в игра. При стрелбата си той бе 9/11 от средна дистанция, 1/2 от тройката и 2/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

„Мисля, че вече официално сме фаворити може би почти срещу всички отбори, когато сме домакини. Надявам се, че ще успеем да променим и мачовете навън. Много труд положихме последните шест дни – целият отбор, треньорите. От плана за двубоя мисля, че изпълнихме почти всичко и се раздадохме на макс. Публиката беше невероятна. Пълна зала, от самото начало до самия край ни подкрепяха. Благодарни сме им и се надявам, че ще продължим да играем така„, бе мнението на крилото на Черноморец.

Черноморец достигна кота 100 срещу ЦСКА (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани