4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоБългарияНиколай Маринов: Един такъв убедителен успех е важен преди Купата

Николай Маринов: Един такъв убедителен успех е важен преди Купата

Бях длъжен да заместя съотборниците ми на позиция 1, добави гардът на Спартак

Когато минеш кота 100 в един мач, със сигурност си имал добро нападение. Първата част получихме 26 точки, но и вкарахме 27. Продължихме това темпо, затегнахме защитата и затова разликата е такава, а победата е убедителна за нас. Със сигурност с тези 36 точки в третата четвърт сме ги пречупили, като в последната се доиграваше срещата”, каза баскетболистът на Спартак Плевен Николай Маринов след победата над Берое със 105:81 в мач от НБЛ.

В София срещу Левски се получи един много приятен мач, както треньорът каза, немного наш, но победата си е победа. Радваме се, разбира се, но един такъв убедителен успех сега е важен преди Купата на България. На Купата излизаме за реванш срещу ЦСКА, добави гардът, който се отчете с 15 точки, 5 борби и 9 асистенции срещу старозагорци.

Станимир Маринов още не е напълно готов. Другият ни играч на позиция 1 Семаджи Хейнс-Джоунс бе на преглед заради рамото часове преди мача. В този двубой не игра, както видяхте. Бях длъжен да заместя и двамата. Радвам се, бих казал, че се справих”, завърши Николай Маринов, който остана на терена срещу Берое 38 минути.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани