13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Събудихме се второто полувреме

Йордан Янков: Събудихме се второто полувреме

Надявам се това да ни е за урок, заяви треньорът на Академик

„Мога да кажа, че играхме много добър баскетбол и много се радвам, но по-скоро втората половина на мача. Първите 20 минути, бих казал, че ги проспахме. Събудихме се второто полувреме, започнахме да сме по-агресивни в нападение и да си подаваме повече. Четвъртият период вкарахме 35 точки и мисля, че можехме да сме агресивни през целия мач и да го решим още в първите минути. Надявам се това да ни е за урок и да знаем, че още от самото начало трябва да влизаме много агресивно и надъхани в мача, за да нямаме такива проблеми като през първото полувреме„, анализира играта на своя Академик срещу Черно море Тича треньорът Йордан Янков. 

Подготвяхме се много добре за срещата и може би ни трябваше време да се нагодим към тези неща, за да могат да станат повече като навик. Томи Минков игра страхотен мач, в четвъртата част имаше 19 точки, беше и агресивен. Помогна много за победата, но не искам да отличавам, защото всеки един помогна страшно много за победата. Играхме отборен баскетбол и се надявам това да продължава. Ще се опитаме да се подготвим за двубоя срещу Шумен. Отборът показа, че играе добър баскетбол и победиха в последния си мач. Ники Николов също се включи за пет минути и ще му давам тепърва повече време. Физически ще бъдем много добре за мача„, смята наставникът на пловдивчани, които се справиха с варненци със 100:86 за 4 поред в НБЛ. 

4 поред за Академик в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани