7.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияДарин Иванов: Ако искаме да побеждаваме, със 105 точки няма как да...

Дарин Иванов: Ако искаме да побеждаваме, със 105 точки няма как да стане

Мисля, че отборът ще изглежда доста по-добре за Купата на България, каза още гардът на Берое

„105 допуснати точки определено са много и ако искаме да побеждаваме, със 105 точки няма как да стане. Знаехме, че Спартак ще се подготви доста добре. Това беше директен сблъсък за шестото място. В този мач те категорично ни надиграха. Ние си имаме нашите проблеми, които мисля, че ще се решат до няколко дни. Мисля, че отборът ще изглежда доста по-добре за Купата на България. Ще починем един ден и се връщаме в залата да тренираме. Трябва да тренираме по-сериозно, защото се вижда, че с леки тренировки няма как да стане. Трябва да започнем да си подаваме топката, защото в днешния баскетбол едно на едно трудно може да се спечели мач”, сподели баскетболистът на Берое Дарин Иванов след загубата в Плевен с 81:105 в мач от НБЛ. 

Така се случи, че третата четвърт отворихме много лежерно. Не беше основно това проблема. Дойдохме и мислихме, че ще ги победим като миналия път, но определено те бяха доста по-мобилизирани. Те си имат проблеми също, основният им гард не игра, но това като че ли ги мотивира още повече. Мисля, че Спартак изигра един от най-добрите си мачове в първенството„, добави гардът.

Да, играем в събота с Шумен. Така се получи, че играем през няколко дни. Така е за всички. Няма какво да се оплакваме„, каза още Дарин Иванов.

„На Купата ще играем с един от домакините на турнира. Ще отидем за победа, допълни 184-сантиметровият играч.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани