5.3 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаЦСКА на път да напусне Москва

ЦСКА на път да напусне Москва

Залата на участника в Евролигата, носеща името на легендата Александър Гомелски, ще бъде съборена през юни

ЦСКА Москва може да напусне руската столица и да играе домакинските си мачове в друг град. Според медиите в страната, има вероятност да се стигне до тази стъпка през лятото, тъй като залата на тима, носеща името на легендата Александър Гомелски, ще бъде съборена.

Спорното съоръжение е собственост на Министерството на отбраната в Русия, което е взело решението за това. Планира се събарянето на сградата да бъде през юни.

Това е сериозен удар по амбициите на клуба и неговите резултати. Сега имаме редици други опции, като една от тях е да се преместим в друг град”, казват от лагера на участника в Евролигата.

Президентът на ЦСКА Москва Андрей Ватутин разкри, че нито той, нито клубът разполагат с достатъчни средства, за да построят нова зала.

Мисля, че напълно разбирате колко скъп е такъв проект и колко струва построяването на нова зала в Москва. Първо, трябва да намерите място, след което да направите проект. Дори за собственика на клуба това е твърде много, това са много пари. Подобна инвестиция едва ли би се отплатила. Всичко върви в посока, че ЦСКА и Москва ще се разделят“, заяви Андрей Ватутин.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани