12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Успяхме да контролираме Рилски по много добър начин

Небойша Видич: Успяхме да контролираме Рилски по много добър начин

За по-сериозен резултат ще трябва още работа, смята треньорът на Балкан

Подготвяхме се за този мач и знаехме какво можем да очакваме. С някои тактически идеи в защита успяхме да ограничим Рилски спортист до 73 точки. В третата четвърт загубихме нашия ритъм в нападение и това беше причината да не задържим двуцифрения ни аванс. Моите момчета показаха голямо сърце, особено с този състав. Димитър Димитров не се чувстваше добре преди срещата. Мога само да честитя на момчетата„, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха над Рилски спортист със 74:73 у дома.

Балкан прекъсна полета на Рилецо в НБЛ

Много е трудно да контролираш Трей Портър, който разполага с атлетизъм и ръст. Рилски има добри играчи по периметъра, които могат да наказват с тройки. Това са причините, поради които Рилски спортист е опасен отбор. Смятам, че успяхме да ги контролираме по много добър начин“, добави наставникът на ботевградчани, които прекъснаха серията на съперника от 16 поредни победи в НБЛ. 

Балкан има играчи, които разполагат с умни глави. За по-сериозен резултат ще трябва още работа, завърши Небойша Видич.

 

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани