18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияПавлин Иванов: Направихме доста слаба втора четвърт

Павлин Иванов: Направихме доста слаба втора четвърт

Балкан сменяше много често защитата, каза още гардът на Рилски спортист

Не видях и аз много добре какво се случи. Мисля, че треньорът реагира на ситуацията с Трей Портър и просто поиска обяснение. Явно беше малко по-агресивен, свириха му второ техническо и го изгониха„, коментира ситуацията около дисквалификацията на своя наставник Людмил Хаджисотиров баскетболистът на Рилски спортист Павлин Иванов след загубата от Балкан със 73:74.

Балкан сменяше много често защитата, особено втората част много ни объркаха. Мисля, че доста слаба втора четвърт направихме като резултат. Смятам, че точно този период и последният ни бяха слаби. Третата част ни поведоха, но ние успяхме да се съберем и да движим повече топката, играхме повече на скорост. Имахме отворени стрелби и вкарахме. След това нещо се случи и отново спряхме да движим топката и затова така се случи накрая„, допълни гардът, който вкара 11 точки в дуела срещу ботевградчани.

Балкан прекъсна полета на Рилецо в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани