11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияНебойша Видич: Мачът не беше страхотен, но все пак съм доволен

Небойша Видич: Мачът не беше страхотен, но все пак съм доволен

Ситуацията е добра, но смятам, че трябваше да отбележим поне още 10 точки, заяви наставникът на Балкан

Не мисля, че това беше страхотен мач. Това казах и на момчетата в съблекалнята. Гледайки цифрите, ситуацията е добра, но смятам, че трябваше да отбележим поне още 10 точки. Мачът не беше страхотен, но все пак съм доволен. Достатъчно говорихме за срещата с Черноморец в Бургас. След този двубой вече ги няма двама от нашите играчи, работихме здраво и променихме нещата при смените в защита. Излязохме с по-добра енергия, която ни помогна. Доволен съм от представянето ни в отбрана„, заяви треньорът на Балкан Небойша Видич след успеха над Левски със 72:59 в едно от дербитата на 18 кръг в НБЛ.

Балкан наказа грешките на Левски

„Свободният пазар е ужасен. Това не е проблем само в България, тъй като много отбори в Европа не могат да намерят нужния играч, който искат. Ще подпишем с някой, но все не знаем с кого и колко качествен ще бъде той. След срещата с Рилски спортист имаме план да си починем малко и да видя моето куче вкъщи“, призна сръбският специалист.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани