18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияАмад Рори: Нашата цел е да ставаме по-добри

Амад Рори: Нашата цел е да ставаме по-добри

Ще опитам да помагам на отбора и в двете фази на играта, сподели гардът на Балкан

Те са добър отбор. Тази седмица бяхме фокусирани върху подготовката към Марио Литъл, към гардовете и високите играчи на Левски. Искахме да дойдем тук, да останем концентрирани и да спечелим. Трябва да повторим това и в следващия си мач срещу Рилски спортист„, сподели Амад Рори след победата на своя Балкан над Левски със 72:59 в двубой от 18 кръг в НБЛ.

Имахме двама играчи, които напуснаха. Сега се опитваме да намерим добър ритъм. Нашата цел е да ставаме все по-добри и по-добри преди плейофите и следващите кръгове в шампионата ще ни помогнат. След мача в Бургас тренирахме здраво и се опитахме да се сплотим. Мисля, че днес изиграхме добър мач“, добави гардът на „зелените“, който вкара 20 точки в София.

„Все още не знам много за другите отбори. Опитвам се да бъда най-добрия лидер и играч, който мога да съм. Все още ни трябва време да се сплотим и когато това се случи, всичко ще бъде наред. Ще опитам да помагам на отбора и в двете фази на играта, за да печели“, завърши американецът.

Балкан наказа грешките на Левски

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани