1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияАсен Великов: Важно е да започнем да играем по-добре и да побеждаме

Асен Великов: Важно е да започнем да играем по-добре и да побеждаме

В голяма част от мача не се ориентирахме по най-добрия начин, каза капитанът на Левски

На първо място трябва да отдадем заслуженото на добрата игра на Балкан в защита. В голяма част от мача не се ориентирахме по най-добрия начин. Реално имахме много атаки в последните секунди, които не бяха добре организирани, не бяха отиграни положенията. Допуснахме грешки, които се надявам тепърва да отстраняваме“, каза капитанът на Левски Асен Великов след загубата от Балкан с 59:72 в мач от НБЛ.

Ние също се борихме. Играхме добре в защита. 1-2 минути преди края те също не бяха вкарали 62-63 точки. Да, имаше много грешки, реално много от тях бяха и фаулове в нападение. Днес не бяхме добре организирани в нападение. Не поставяхме добри заслони. Не показахме тази игра в офанзивен план, която демонстрирахме в Стара Загора, добави гардът на шампионите.

Преди няколко дни срещу Берое играхме добре, но те нямат потенциала, който има Балкан. Срещу конкурентните на нас тимове като Рилски, Балкан, Черноморец, не играем по най-добрия начин. Смятам, че тепърва ще се наместваме. Напусна ни Илайджа Митро-Лонг. Имахме проблеми с контузии, бяхме под карантина. Това разбира се не трябва да ни бъде оправдание. Трябва да работим много в залата, за да подобрим играта си„, допълни Асен Великов.

Чувствам се все по-добре физически. Игрово започвам да влизам в ритъм. Надявам се във важните мачове да бъда във форма, както аз, така и целия отбор. Важно е наистина да започнем да играем по-добре и да побеждаме. Вярвам, че Левски съвсем скоро ще покаже по-добро лице„, завърши баскетболистът на столичния тим.

Балкан наказа грешките на Левски

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани