14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАНБА наказа 11 баскетболисти след сбиването на Детройт - Орландо

НБА наказа 11 баскетболисти след сбиването на Детройт – Орландо

Играчът на Детройт Килиан Хейс ще пропусне три мача

НБА не се забави с наказанията след сбиването на двубоя Детройт – Орландо. От лигата санкционираха общо 11 баскетболисти, които са участвали в мелето. 

Трима изгонени след бой на Детройт – Орландо (видео)

Играчът на Детройт Килиан Хейс ще пропусне три мача, докато Мо Вагнер от Орландо няма да бъде по екип за два двубоя. Хамиду Диало е наказан за една среща.

Освен това, НБА спря правата за по един мач на още 8 баскетболисти от Орландо. Това са Франц Вагнер, Коул Антъни, Уендъл Картър Джуниър, Гари Харис, Мо Бамба, Ар Джей Хамптън, Терънс Рос и Адмирал Скофийлд, които са напуснали зоната на пейката на своя тим по време на сбиването.

Инцидентът, който стана в края на втория период на срещата, започна след фаул на Мо Вагнер, който избута в гърба Килиан Хейс. Хамиду Диало не остана длъжен на съперника си, а Килиан Хейс скочи и удари Вагнер във врата. В схватката се включиха и останалите играчи от двата отбора. Заради станалото трима бяха изгонени – Килиан Хейс, Мо Вагнер и Хамиду Диало. В крайна сметка победата отиде в актива на Пистънс след 121:101.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани