18.8 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАНБА отвори гласуването за Мача на звездите, ето как можете да подкрепите...

НБА отвори гласуването за Мача на звездите, ето как можете да подкрепите Александър Везенков

Феновете могат да дават своя вот до 20 януари 2024 г.

НБА постави начало на гласуването за Мача на звездите. Този сезон България има представител в лигата в лицето на крилото на Сакраменто Александър Везенков. 

Можете да гласувате за 206-сантиметровия играч тук

Вотът на феновете вече е в ход и ще продължи до 20 януари 2024 г. Демонстративното събитие ще се проведе на 18 февруари догодина в „Гейнбридж Фийлдхаус“, в Индианаполис. То ще бъде излъчено в повече от 200 държави и територии по света и ще бъде предавано на повече от 50 езика.

Всеки ден почитателите на играта могат да избират по 10 баскетболисти – 5-тима от Западната и 5-тима от Източната конференция. Тази година от лигата са осигурили шест дни, в които гласовете ще се броят за три – на Коледа (25 декември), на 1 януари, на 5 януари, на 12 януари, на 15 януари, както и на 19 януари.

Според правилата на НБА, 50% от гласовете ще зависят от избора на феновете, а по 25% си поделят играчите и журналистите, отразяващи мачовете от най-силното първенство в света. Междинните резултати ще бъдат съобщени на 4-ти, 11-ти и 18 януари догодина.

Титулярите за Мача на звездите в НБА ще станат ясни на 25 януари 2024 г., докато резервите ще бъдат обявени на 1 февруари. Последните ще бъдат избрани от треньорите в лигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани