15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНационални отбориНационалният отбор получи приза за Отбор на месец февруари

Националният отбор получи приза за Отбор на месец февруари

Наградата бе връчена на селекционера Росен Барчовски, изпълнителния директор на БФБ Филип Виденов и национала Георги Боянов

Мъжкият национален отбор на България получи наградата за Отбор на месец февруари. „Лъвовете“ взеха приза от традиционната анкета на „Пресклуб България“ на пресконференция, която се проведе по-рано днес.

Срещата с медиите уважиха изпълнителният директор на БФБ Филип Виденов, селекционерът Росен Барчовски и националът Георги Боянов.

Преди няколко седмици България спечели срещу световния шампион Германия с 67:62 в мач от група D на квалификациите за Евробаскет 2025. Нашите са с баланс от 1-1 в своя поток, в който са още Черна гора и Швеция.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

3 КОМЕНТАРИ

  1. […] Мъжкият национален отбор на България получи приза за О… Това се случи по-рано днес на специална пресконференция, която се проведе по-рано днес в София. На срещата с медиите присъстваха изпълнителният директор на БФБ Филип Виденов, селекционерът Росен Барчовски и националът Георги Боянов.  […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани