11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияАлександър Янев: Искам да играем по-освободено в нападение

Александър Янев: Искам да играем по-освободено в нападение

Накрая направихме няколко добри защити, сподели крилото на Рилски спортист

Накрая направихме няколко добри защити и това повлия на резултата. Като цяло изиграхме много лошо второ полувреме. Третата част, не знам защо, започнахме лежерно. Получихме 16 точки в първите 5 минути на третата част. Трябва да коригираме това за утре и се надявам да нямаме такива спадове, когато поведем с по-голяма разлика да позволяваме на съперника да се връща в мача. Или трябва да я задържим, или да я увеличим. Ще си направим изводите“, каза Александър Янев след успеха на неговия Рилски спортист над Академик с 84:78 в среща от 1/4-финалите на турнира за Купата.

„Искам да играем по-освободено в нападение. Да играем без напрежение, топката да върви. Искам агресия в защита. Това са нашите ключове към по-добра игра и това, което ние сме показвали до момента през сезона. Първото полувреме бяхме така, а второто беше коренно различно и затова резултатът е такъв„, каза още крилото, който се отчете с 14 точки и 5 борби.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани