5.6 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНационални отбориНационалите на колички на турнир в Барселона през юли

Националите на колички на турнир в Барселона през юли

Тимът на Владимир Искров ще премери сили със сборни формации от Франция и Испания

Националите на колички ще участват на международен турнир в Барселона. Надпреварата започва на 8 юли и ще продължи до 12-ти. Организатор е Каталунската спортна федерация за хора с увреждания (FCEDF).

Нашите момчета, водени от Владимир Искров, ще имат възможността да премерят сили със сборни формации от Марсилия, Тулуза и Каталуния. Това ще бъде второ участие в подобен турнир за националите ни след надпреварата в Сърбия по-рано през годината, където записаха победа и загуба.

Този уикенд българите ще посрещнат в Горна Малина националния отбор на Гърция за две контроли. Гърция е шампион на Дивизия С от Европейското първенство в София преди две години. „Елините“ са в България за двуседмичен лагер преди Европейското в Дивизия Б.

Следващите битки на момчетата на колички на терена пък ще бъдат в Бургас, където ще се включат в Първото Държавно първенство по баскетбол на колички 3х3. Турнирът ще бъде на 19 юни в Бургас.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани