14.8 C
София
вторник, април 30, 2024
НачалоБългарияНад 300 деца събраха турнирите в памет на Краси Гогова и Румен...

Над 300 деца събраха турнирите в памет на Краси Гогова и Румен Пейчев

Надпреварите се проведоха през миналия уикенд

Над 300 деца се включиха в станалите традиционни за тази част на годината турнири за 10-годишни момичета и момчета в памет на Красимира Гогова и Румен Пейчев. Надпреварите се проведоха през миналия уикенд в баскетболната зала на частното училище „Свети Георги“ в София.

Съботният ден бе за момичетата, които участваха в турнира „Красимира Гогова“, като в него се включиха Рилски спортист, Септември, Локомотив, Шампион 2006, Левски и НСА.

В надпреварата при момчетата на 14 април, носеща името на Румен Пейчев, се състезаваха за пръв път 10 отбора – дебютантите от Спартак София, Септември, Локомотив София, Шампион 2006, Спортни таланти, Балкан, Свети Георги, БУБА Баскетбол, ЦСКА и Рилски спортист.

Всички деца получиха първите си медали и други награди от ръцете на министъра на спорта и първи българин, участвал в НБА, Георги Глушков, изпълнителния директор на Българската федерация по баскетбол Филип Виденов, селекционерите на националните отбори при мъжете и жените Татяна Гатева и Росен Барчовски, бившия треньор на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров, бившия национал и участник на европейски първенства Любомир Амиорков, състезателя на Балкан и носител на Купата в ББЛ А група Михаил Гавазов, наследниците на Красимира Гогова и Румен Пейчев – Александър Гогов и Васил Пейчев.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани