9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаМонако не отстъпи на Баскония (видео)

Монако не отстъпи на Баскония (видео)

Шести успех за отбора от Княжеството в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Монако остава непобеден у дома в Евролигата през този сезон. Селекцията на Саша Обрадович се справи със съпротивата на Баскоия със 79:74 в мач от 8 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Отборът от Княжеството е с баланс от 6-2 и е трети, докато испанците са осми с 4 успеха и 4 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Ели Окобо се отчете с 22 точки за Монако. Джордан Лойд добави 12. Донатас Мотеюнас вкара 11 точки. Майк Джеймс се разписа с 10.

„Страхотна отборна игра. Искахме да защитим серията си у дома. Всички момчета бяха невероятни тази вечер“, сподели Ели Окобо след срещата.

Пиерия Хенри бе най-резултатен за Баскония със 17 точки и 7 асистенции. Дариъс Томпсън регистрира 13. Даниел Диас и Матю Костело останаха с по 12 точки, като последният грабна и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Ели Окобо отбеляза 9 от своите точки в последната четвърт, като бе и в основата на серия от 11-4. Тя дойде във финалните 3.35 мин., с което „монегаските“ достигнаха до победата, дошла с крайното 79:74.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 ноември Монако ще бъде домакин на Фенербахче, докато ден по-късно Баскония ще играе срещу Жалгирис.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани