10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаПартизан отново на верния път в Евролигата (видео)

Партизан отново на верния път в Евролигата (видео)

Сръбският гранд би Макаби Тел Авив

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Партизан се върна към победите в Евролигата. На свой терен отборът на легендата Желко Обрадович се наложи над Макаби Тел Авив с 96:88 в мач от 8 кръг в турнира на богатите. Сръбският гранд е с баланс от 3-4 и е 11-ти в класирането, докато тимът на Одед Каташ има 4 успеха и 3 поражения и е на седмо място.

НАЙ-ДОБРИ: Зак Лидей и Данте Екзъм отбелязаха по 21 точки за Партизан, като първият овладя и 7 борби. Матиас Лесор добави 16 и 8 борби. Кевин Пънтър се отчете с 13 точки и 5 борби.

Уейд Болдуин бе най-резултатен за Макаби Тел Авив с 23 точки и 7 асистенции. Бонзи Колсън финишира със 17. Алекс Пойтрес остана с 16 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите излязоха напред с 2 точки в края на третия период, но след това допуснаха серия от 0-9, направена от Кевин Пънтър и Ям Мадар, с което Партизан пое контрола. „Жълтите“ се опитаха да си върнат водачеството, но Данте Екзъм, Зак Лидей и Матиас Лесор не позволиха нов обрат.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 ноември Партизан ще гостува на Барселона, докато Макаби Тел Авив ще приеме Олимпиакос на Александър Везенков.

СТАТИСТИКА ОТ ПАРТИЗАН – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани