11.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНационални отбориМладежите срещу Полша, Латвия, Унгария и Ирландия на европейското (видео)

Младежите срещу Полша, Латвия, Унгария и Ирландия на европейското (видео)

Националните тимове при подрастващите в мъжкото направление вече знаят противниците си за шампионатите през лятото

Националните отбори при подрастващите в мъжкото направление вече знаят противниците си за европейските първенства през лятото. Това стана ясно след днешния жребий, който се проведе в Мюнхен.

Младежите до 20 г. ще играят на европейското първенство в Дивизия Б, което ще бъде от 15 до 24 юли в Тбилиси (Грузия). Отборът на Георги Младенов ще бъде в група C на турнира с Полша, Латвия, Унгария и Ирландия.

Юношите ще излязат срещу Нидерландия, Босна и Херцеговина, Грузия, Норвегия и Косово, които са в група В на турнира. Жребият бе изтеглен от легендата Пини Гершон. Шампионатът при 18-годишните в Дивизия Б ще бъде от 29 юли до 7 август в Орадея (Румъния), а тимът ни ще бъде воден от Даниел Клечков и Стойо Чолаков.

Националите до 16 г. попаднаха в група B на европейското първенство в Дивизия Б, чийто домакин ще бъде София от 11 до 20 август. Кадетите ще спорят с Черна гора, Чехия, Исландия, Швейцария и Люксембург. Начело на тима ни ще бъдат Юлиян Аладжов и Румен Шопов.

Вижте пълен запис на жребия:

 

 

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани