13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориНационалките до 20 г. се завръщат в елита на Европа срещу Испания,...

Националките до 20 г. се завръщат в елита на Европа срещу Испания, Полша и Литва (видео)

Националните отбори при подрастващите в женското направление научиха съперниците си за европейските първенства

Националните отбори при подрастващите в женското направление научиха съперниците си за европейските първенства. Това стана ясно след днешния жребий, който се проведе в Мюнхен.

Националките до 20 г. ще се завърнат в Дивизия А с мачове срещу отборите на Испания, Полша и Литва. Европейското ще бъде между 8 до 16 юли в Шопрон (Унгария). Тимът ни ще бъде воден от Лъчезар Коцев.

Това първенство ще е огромен опит за нас и всички момичета от отбора. Надявам се да проведем пълноценна подготовка, да подберем правилните противници за контролите и да изкараме цялата подготовка на пълни обороти и напълно мобилизирани и здрави“, заяви Лъчезар Коцев.

18-годишните националки ще имат за съперници на европейското в Дивизия Б Швеция, Естония, Словения и Украйна, като се намират в група B. Шампионатът ще бъде от 5 до 14 август в Гюсинг (Австрия). Наставник на отбора ни ще бъде Маргарита Маринкова.

Кадетките ще се изправят срещу Беларус, Турция, Черна гора и Норвегия в група B на европейското, което ще бъде в Сараево (Босна и Херцеговина) от 18 до 27 август. Наставник на селекцията ни ще бъде Таня Гатева.

Вижте пълен запис на жребия:

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани