9.9 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНационални отбориКадетките загубиха от Дания на европейското (видео)

Кадетките загубиха от Дания на европейското (видео)

Нашите ще играят за 15-тото място на турнира

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Националният ни отбор за кадетки ще играе за 15-тото място на европейското първенство, Дивизия Б, в Черна гора. В Подгорица тимът на Силвия Пеева не успя срещу Дания след 68:81.

НАЙ-ДОБРИ: Гергана Бъчкова завърши с 12 точки за България, допълнени от 5 борби. С по 10 се разписаха Иванина Славова и Мария Цонева.

Мия Липскомб бе най-много полезна за Дания и оформи дабъл-дабъл – 24 точки и 11 борби. Андреа Розенберг добави 16, 8 борби и 5 асистенции. Ида Уестфал остана с 12 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Съперникът демонстрира по-точен мерник в стрелбата от средно разстояние – 42.5% срещу 35.8% за младите българки. Освен това, датчанките доминираха под двата ринга, като овладяха общо 65 срещу 39 борби за отбора ни.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре (19 август) от 13.30 ч. националките до 16 г. ще имат за съперник загубилия от двойката Ирландия/Люксембург. Това ще бъде последният им двубой на турнира.

СТАТИСТИКА ОТ БЪЛГАРИЯ 16 – ДАНИЯ 16 

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани