12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАЛейкърс минаха през продължение срещу Минесота (видео)

Лейкърс минаха през продължение срещу Минесота (видео)

"Езерняците"' финишират седми редовния сезон на Запад

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс си осигуриха седмото място на Запад в края на редовния сезон в НБА. „Езерняците“ отказаха Минесота със 108:102 след драма с продължение в първия мач от турнира за определяне на последните участници в елиминациите в своята конференция.

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс отбеляза 30 точки за Лейкърс, които гарнира с 10 борби и 6 асистенции. Антъни Дейвис също стигна до двойните показатели – 24 и 15 борби. Денис Шрьодер се включи от пейката с 21 точки.

Карл-Антъни Таунс бе най-добър за Минесота с 24 точки, 11 борби и 5 асистенции. Майк Конли го последва с 23. Ториан Принс остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Леброн Джеймс и Денис Шрьодер дадоха предимство на Лейкърс в края на редовното време след 98:95, но Минесота не се отказа и чрез три успешни наказателни удара на Майк Конли стигна до продължение. В него „езерняците“ поведоха с 5 точки и до края му не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В първия кръг на плейофите в НБА Лейкърс ще играят срещу Мемфис. Мач №1 от серията ще бъде на 16 април.

Минесота пък продължава битката за място в елиминациите срещу победителя от двойката Ню Орлиънс/Оклахома.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – МИНЕСОТА

 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани