11.2 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияМихаил Комбаков: Мога да поддържам това ниво

Михаил Комбаков: Мога да поддържам това ниво

Не ни достигна това, че на два пъти ни повеждаха с 10 точки, каза още баскетболистът на Берое

„Не ни достигна това, че на два пъти ни повеждаха с 10 точки. Върнахме се, но не трябва да допускаме да ни повеждат така. Рилски е най-добрият отбор в България може би. Те могат да контролират мача и да победят. Като цяло нищо не се промени на почивката. Треньорът ми се скара, че взех два лоши шута, второто полувреме започнах с две отворени стрелби. След това неговите указания бяха пак да играят с мен и вкарах„, каза баскетболистът на Берое Михаил Комбаков след поражението от Рилски спортист с 82:86 като гост в мач от 5 кръг в НБЛ.

Мисля, че мога да поддържам това ниво, но зависи от мачовете. Нормално е когато вкараш 2-3 стрелби, да искаш да вкарваш и четвърта. На първия мач казах, че целта ни е Топ 6, свикнахме с новия треньор и мисля, че го показваме с играта. Бяхме близо до това да победим Рилски спортист“, допълни гардът, който днес отбеляза 21 точки, включително 5 тройки, плюс 5 борби.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани