15.8 C
София
четвъртък, май 9, 2024
НачалоНБАМинесота оцеля в дуела с Денвър след драма с продължение (видео)

Минесота оцеля в дуела с Денвър след драма с продължение (видео)

Тимбъруулвс с първа победа в плейофите на НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Минесота избегна елиминация от плейофите на НБА. „Горските вълци“ се пребориха с Денвър със 114:108 след драма с продължение, за да намалят пасива си до 1-3 победи в серията от първия кръг на елиминациите на Запад.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Едуардс се отчете с 34 точки, 6 борби и 5 асистенции за Минесота. Майк Конли добави 19 плюс 8 асистенции. Карл-Антъни Таунс оформи дабъл-дабъл – 17 точки и 11 борби.

Никола Йокич бе над всички за Денвър с 43 точки, 11 борби и 6 асистенции, като бе 5/8 от тройката. Джамал Мъри приключи с 19, 7 борби и 5 асистенции. Майкъл Портър Джуниър остана с 15 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: В края на редовното време Никола Йокич имаше шанса да донесе победата на Денвър, но пропусна при един от двата си опита от фаул линията. При втория си опит той бе точен и прати мача в продължение след 96:96.

В началото на допълнителните 5 минути Никола Йокич изведе Нъгетс до 100:98, но Минесота отвърна чрез Майк Конли, Никел Александър-Уокър и Антъни Едуардс за обрат и преднина от 7 точки. Отново Никола Йокич бе точен, за да доближи гостите на 1 точка, но Тимбъруулвс останаха в играта след 5 поредни точки на Антъни Едуардс и Майк Конли, с което фиксираха крайното 114:108.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият двубой от серията между Денвър и Минесота ще бъде на 26 април.

СТАТИСТИКА ОТ МИНЕСОТА – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани