12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Изиграхме още един страхотен мач, особено в защита

Александър Везенков: Изиграхме още един страхотен мач, особено в защита

Работя всеки ден и се опитвам да помагам на отбора, сподели баскетболистът на Олимпиакос

Това бе наистина трудна победа, но се справихме много добре. Изиграхме още един страхотен мач, особено в защита. Ограничихме двамата им основни играчи – Ели Окобо и Крис Джоунс. Те са много добри и наистина сме доволни от това. Но трябва да продължим, защото ни чака труден двубой„, заяви Александър Везенков след успеха над АСВЕЛ с 89:54 в мач от 16 кръг в Евролигата.

Всички баскетболисти, всички отбори, може би са наясно, че съм добър стрелец, така че трябва да намирам начини да опитвам да помагам на отбора. Аз работя всеки ден, но както казах, всичко започва от защитата. Когато играем така в отбрана, в нападение имаме талант и винаги намираме начин“, добави крилото, който се разписа с 15 точки в коша на французите.

Следващият ни мач е срещу Панатинайкос, съвсем различен е. Това е дерби. Трябва да се подготвим наистина добре. Панатинайкос е добър отбор, което класирането не показва. Трябва да сме подготвени, както психически, така и физически, за да изиграем този двубой„, завърши българинът.

АСВЕЛ стана поредната жертва на Везенков и Олимпиакос в Евролигата (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани