16.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес удари Барселона (видео)

Анадолу Ефес удари Барселона (видео)

Турският гранд стопира серия от три поредни загуби в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес се върна на победния път в Евролигата, след като опази своята крепост от Барселона след 96:86 в първия мач от 8 кръг. По този начин селекцията на Ергин Атаман спря серия от три поредни загуби и вече има баланс от 3-5, което я поставя на 14-то място в класирането, докато каталунците са с 5 успеха и 3 поражения и са четвърти.

НАЙ-ДОБРИ: Уил Клайбърн регистрира 24 точки и 6 борби за Анадолу Ефес. Василие Мицич добави 22 и 5 асистенции. Илайджа Брайънт вкара 16 точки плюс 5 борби.

Николас Лапровитола бе над всички за Барселона с 28 точки, от които 5 тройки. Сертач Шанлъ се отчете с 18 и 6 борби. Кори Хигинс остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Василие Мицич даде искрата на своя отбор, след като бе автор на 21 точки в последната четвърт, за да запази предимството му. 5 поредни точки на Николас Лапровитола доближиха гостите до 86:92 50 секунди преди сирената, но за повече нямаха сили.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 22 ноември Анадолу Ефес ще гостува на Армани Милано, докато Барселона ще приеме Партизан.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – БАРСЕЛОНА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани