12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър близо до трипъл-дабъл в Евролигата (видео)

Коди Милър-Макинтайър близо до трипъл-дабъл в Евролигата (видео)

Баскония повали Партизан у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония на Коди Милър-Макинтайър прекъсна серия от три поредни загуби в Евролигата. На свой терен отборът на гарда повали Партизан след 84:83 в среща от 6 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският състав е с баланс от 2-4, колкото има и сръбският гранд.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър остави на сметката на Баскония 9 точки плюс 8 борби, 8 асистенции и 1 открадната топка за 30 минути на паркета. При стрелбата си националът бе 2/4 от средна дистанция и 5/5 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Чима Монеке бе най-резултатен с 16 точки и 6 борби. С по 14 приключиха Маркъс Хауърд и Тадас Седекерскис, като последният грабна и 8 борби.

Джеймс Нънали бе най-добър за Партизан с 16 точки. Тристан Вукчевич вкара 13. С по 11 точки останаха Зак Лидей и Огнен Ярамаз.

КЛЮЧЪТ: След равностойна първа четвърт, завършила при равенство за 23:23, домакините стигнаха до минимална преднина за 48:42 на голямата почивка. След паузата Партизан не се отказваше и направи обрат за 66:63. В последната четвърт надлъгването продължи преди Джеймс Нънали да изведе гостите напред с 83:82 с успешен наказателен удар. 0.1 секундa преди сирената Чима Монеке не сбърка на два пъти от фаул линията за 84:83, с което гарантира успеха на своя тим.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 ноември Баскония на Коди Милър-Макинтайър ще гостува на Олимпиакос, докато същият ден Партизан ще приеме Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ БАСКОНИЯ – ПАРТИЗАН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани