8.3 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМаями на финал на Изток след 4-2 в серията с Ню Йорк...

Маями на финал на Изток след 4-2 в серията с Ню Йорк (видео)

"Горещите" се превърнаха във втория тим в история на НБА, който зае осмото място в края на редовния сезон, и достига до финал в конференцията си

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маями се превърна във втория тим в история на НБА, който зае осмото място в края на редовния сезон, и достига до финал в конференцията си след Ню Йорк през 1999 г. „Горещите“ приключиха серията от полуфиналите на Изток с 4-2 победи, след като се справиха с Никс с 96:92 у дома в шестия двубой.

И ОЩЕ: Хийт се завърнаха на финалите в конференцията си, където за последно играха през миналия сезон, но загубиха от Бостън с 3-4 победи в серията.

НАЙ-ДОБРИ: Джими Бътлър даде тон на Маями с 24 точки и 8 борби. Бам Адебайо го последва с 23 и 9 борби. Макс Струс вкара 14 точки плюс 6 борби. Кайл Лаури се включи от пейката с 11 и 9 асистенции.

Джейлън Брънсън бе над всички за Ню Йорк с 41 точки, включително 5 тройки. Джулиъс Рандъл приключи с 15 и 11 борби. С по 11 точки останаха Ар Джей Барет и Джош Харт.

КЛЮЧЪТ: 54.6 секунди преди края Джош Харт даде надежди на Никс, след като намали пасива им до 2 точки за 90:92. Маями обаче реши всичко с четири поредни успешни наказателни удара на Джими Бътлър и Макс Струс за крайното 96:92.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В спора за трофея в Източната конференция на НБА Маями ще излезе срещу победителя от двойката Бостън/Филаделфия. В серията ще се играе до четири успеха от седем срещи. Първият мач ще бъде на 18 май.

СТАТИСТИКА ОТ МАЯМИ – НЮ ЙОРК

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани