12.6 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияМартин Сотиров: Прекалено много грешки допуснахме през второто полувреме

Мартин Сотиров: Прекалено много грешки допуснахме през второто полувреме

Срещу Порто ще се опитаме да играем здраво, каза още баскетболистът на Балкан

„Прекалено много грешки допуснахме през второто полувреме. Те ни направиха разлика, но след това успяхме да се върнем. Последва нова серия, загубени топки и просто нямаше как да победим. Нямам никакъв коментар за съдийството, със сигурност не са ни виновни. Не съм гледал колко изгубени топки имаме през второто полувреме, но са около 10″, каза баскетболистът на Балкан Мартин Сотиров след загубата от ЦСКА с 86:95 в среща от 10 кръг в НБЛ.

„Когато падна на пода Девин Харис, малко се стреснахме, защото той ни е основният гард и без него нещата щяха да бъдат много по-трудни, особено при предстоящата ни програма в следващите два месеца. Но се радвам, че всичко с него е наред. Срещу Порто, а срещу който и да е отбор във ФИБА Къп, ще се опитаме да играем здраво. Още преди първия етап предполагам, че много хора не са си мислели, че имаме шанс да продължм напред, а ние станахме първи. Така че във втория защо да не сторим същото“, добави крилото на „зелените“.

ПрезGoogle
ИзточникBotevgrad.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани