12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАИ Далас влезе в списъка с жертви на Везенков и Сакраменто (видео)

И Далас влезе в списъка с жертви на Везенков и Сакраменто (видео)

6 поред за българина и тима му в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Александър Везенков и Сакраменто триумфираха за шести пореден път в НБА. Отборът на българина наложи волята си над Далас със 129:113 като гост и вече има баланс от 8-4, с което заема четвърто място в Западната конференция.

НАЙ-ДОБРИ: 206-сантиметровото крило допринесе със 7 точки за успеха на Кингс, допълнени с 1 борба, 1 асистенция и чадър за 13 минути на паркета. При стрелбата си от игра MVP в Евролигата през миналия сезон бе 3/5, включително 1/2 от тройката.

От неговите колеги Домантас Сабонис вкара 32 точки, гарнирани с 16 борби и 6 асистенции. ДиАрън Фокс добави 30, от които 6 тройки, и 7 асистенции. Кийгън Мъри приключи със 17 точки.

Лука Дончич бе най-резултатен за Далас с 25 точки, 10 борби и 7 асистенции. Кайри Ървинг се разписа с 23. Тим Хардуей Джуниър остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Александър Везенков и компания изоставаха само 91 секунди в двубоя, заличавайки на два пъти пасива си в края на първата и в началото на третата четвърт. Сакраменто демонстрира успеваемост в стрелбата от средно-далечно разстояние 53.3%, включително 42.5% зад дъгата (17/40). Кингс имаха значително предимство в точките от втори шанс – 22 срещу 6 за Далас.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин в 3.30 ч. българско време Александър Везенков и Сакраменто ще се изправят срещу Ню Орлиънс. На 23 ноември пък Далас ще излезе срещу Лейкърс.

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – САКРАМЕНТО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани