19.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоНБАМаркъс Смарт обвини Джоел Ембийд, че е опитал да му счупи ръката...

Маркъс Смарт обвини Джоел Ембийд, че е опитал да му счупи ръката (видео)

Двамата се сдърпаха още на старта на сезона в НБА

Баскетболистът на Бостън Маркъс Смарт и центърът на Филаделфия Джоел Ембийд се спречкаха още на старта на сезона в НБА. Това се случи по време на двубоя между двата тима, който бе спечелен от „келтите“ със 126:117.

Бостън отдаде почит на паметта на Бил Ръсел и би Филаделфия на старта на сезона в НБА (видео)

Инцидентът стана в началото на третия период на срещата, докато двамата се бориха за отскочила от ринга топка. Ембийд я грабна, заключвайки ръката на своя съперник, а секунди по-късно се озова на пода, подобно на Смарт, който го препъна. В ситуацията се включи и Джейлън Браун. До сериозен инцидент обаче не се стигна след намесата на двата щаба и на реферите.

Самият Маркъс Смарт бе наказан с лично и с техническо нарушение. Според него, Ембийд е опитал да счупи ръката му.

„Отидох да се боря за топката. Съдията свири фаул. Спирам да играя, ръката ми е заключена и той се опитва да я счупи. В крайна сметка само аз получих техническо. Всички го видяха. Няма да говоря повече, защото може да ме накажат. Факт е обаче че само аз имам техническо. Така ли се отнасят към най-добрия защитник?! Трудно е, но показах зрялост. Можех да му смажа главата, но не го направих“, коментира станалото Маркъс Смарт.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани