14 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоЕвропаМануел Марков: За нас е чест да бъдем част от Финалната четворка...

Мануел Марков: За нас е чест да бъдем част от Финалната четворка в Адриатика

Знаем какво ни очаква на полуфиналите срещу Будучност, заяви треньорът на Монтана 2003

Монтана 2003 ще участва във Финалната четворка на Адриатическата лига за жени. Утре (19 март) от 20.00 ч. отборът на Мануел Марков ще се изправи срещу Будучност във втория полуфинал. Срещите ще бъдат в Подгорица.

Бих искал да благодаря на организаторите от Будучност за невероятните условия, които са се постарали да ни осигурят. Всичко, от което имаме нужда, е налице, за да дадем всичко, на което сме способни. За нас като клуб е чест, че сме в компанията на тези три отбора и да бъдем част от Финалната четворка. Една от целите ни през този сезон бе да играем в заключителната фаза и да покажем най-доброто, на което сме способни в този турнир“, заяви Мануел Марков по време на официалната пресконференция.

Знаем какво ни очаква на полуфиналите срещу Будучност. Това е един много добре окомплектован отбор, който разполага с доста млади състезателки. Играе доста агресивен баскетбол. Надявам се да сме си извадили нужните поуки от двете загуби, които претърпяхме през сезона от тях, както и да бъдем достоен съперник, за да ги изненадаме и да се поздравим с успех“, добави наставникът на българския вицешампион.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани