10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаМакаби Тел Авив също сред участниците в плейофите на Евролигата (видео)

Макаби Тел Авив също сред участниците в плейофите на Евролигата (видео)

Израелският гранд загуби с 1 точка в Каунас, но това не се оказа фатално

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Макаби Тел Авив стана поредният отбор, който си осигури право на участие в плейофите на Евролигата през този сезон. Израелският гранд загуби от Жалгирис при визитата си в Каунас с 67:68, но това не му попречи да си проправи път до елиминациите в турнира на богатите за втора поредна година. „Жълтите“ са на шесто място в класирането с баланс от 19-14, докато литовците са девети с 18-15.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от BasketNews (@basketnews)

НАЙ-ДОБРИ: Уейд Болдуин и Джарел Мартин вкараха по 12 точки за Макаби Тел Авив, като първият направи и 10 асистенции. По 11 добавиха Лоренцо Браун и Джош Небо.

Роландс Шмитс бе най-добър за Жалгирис с 13 точки. Айзея Тейлър остана с 12.

КЛЮЧЪТ: 24 секунди преди края резултатът бе равен – 67:67, но Айзея Тейлър бе фаулиран и застана на линията. Бившият играч на Хюстън в НБА бе точен само веднъж в двата си опита, като остави радостта от успеха в лагера на отбора от Каунас и запази надеждите му за участие в плейофите на Евролигата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 април Макаби Тел Авив ще има за съперник Реал Мадрид, докато Жалгирис ще играе срещу Байерн Мюнхен ден по-късно.

СТАТИСТИКА ОТ ЖАЛГИРИС – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани