9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНационални отбориНационал на Гърция: Дий Бост е най-добрият играч на България

Национал на Гърция: Дий Бост е най-добрият играч на България

Победата е задължителна за нас, допълва Никос Гикас

Гърция е следващият съперник на България в европейските квалификации. Мачът от група H на пресявките ще се играе утре (29 ноември) от 19.00 ч. в Сараево, като ще бъде предаван пряко в ефира на BNT 3.

Един от гръцките национали Никос Гикас сподели очакванията си преди срещата с “лъвовете”. Гардът на АЕК смята, че тимът му трябва да даде всичко от себе си в двубоя, за да продължи да се бори за място на европейското през 2022 г.

Ние сме се учили от играчи, които са звезди, и успехът в този мач ще бъде задължителен. Трябва да продължим да се борим за място на Евробаскет. Това е нашата задача и за да я постигнем, ще трябва да се раздадем на терена”, казва Никос Гикас.

Треньорът изисква от нас да се раздаваме в защита. Това трябва да направим и срещу България. Те имат Дий Бост, който е най-добрият им играч в момента, а останалите са горе-долу на едно и също ниво. Съперникът претърпя загуба от Босна и Херцеговина с голяма разлика и не знам колко мотивиран ще бъде. Всичко в тази мач ще зависи от нас. Трябва да играем на 100%”, допълва гардът.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани